[2s.mk-friends] Покана за одбележување на европската недела на роботиката

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Nov 22 18:13:01 UTC 2014


2014-11-22 16:47 GMT+01:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:

>
> Пишете на кој му се оди во Штип, па да направиме една едно-дневна
> екскурзија


Ја би дошол. Also, крајно време е да направиме нови проекти во КИКА. :-)


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141122/17f35edc/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list