[2s.mk-friends] Покана за одбележување на европската недела на роботиката

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Nov 22 15:47:08 UTC 2014


Дечки, поканети сме да присуствуваме на два event-а поврзани со европската недела на роботиката.

Планирам на двата да ги носиме лед коцката (нека трепка нека постои) и 3D принтерот (кој што треба да го 
поправиме неделава).

Едниот ивен се одржува на 27-ми (четврток) во Штип, а другиот е саботата на Електро.

Многу би сакал да се појавиме и во Штип, така да ќе ни треба возач :-)

Пишете на кој му се оди во Штип, па да направиме една едно-дневна екскурзија

Поздрав


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list