[2s.mk-friends] 31C3

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Oct 1 14:36:46 UTC 2014


On 27.09.2014 11:41, Arangel Angov wrote:
> Денес и утре wizzair имаат попуст 20% ако купиш од мобилната апликација
> + ако имаш картица за попуст шо кошта 30 евра годишно ти скратуе уше по
> 10 евра у правец.
>

На овие попусти не ти важи дискаунт картицата :-)

Иначе, според тајмирањава на wizzair, *најкасниот* лет што може да го 
фатиме е 24-ти декември, до Франкфур-Хан и после да одиме или со бан или 
со бус до хамбург. Ова значи дека ќе треба да седиме подолго во Хамбург.

Другата опција е ко што кажа Уфо, да одиме преку Холандија повторно, 
така што тие денови унапред ќе ги потрошиме во Холандија.

Истотака треба да се координираме кој ќе се враќа пред нова година. Јас 
лично нема да се враќам пред 1-ви во МК.

~

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list