[2s.mk-friends] migracija rss.softver.org.mk (tinytinyrss)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Oct 6 17:59:12 UTC 2014


Ќе правам миграција на https://rss.softver.org.mk на нов хост.

Во моментов користи pgsql, треба да оди на host со mariadb. Не сум
убеден дека ќе успеам со миграција, па тие што користите направете си:

1. https://rss.softver.org.mk/prefs.php
2. Feeds
3. OPML
4. Include Settings штиклирано.
5. Export OPML.

Па ќе видам ден два дали ќе успеам со миграција, ако не ќе направам
нови јузери па ќе си напраите import.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list