[2s.mk-friends] замена за дежурство во сабота

Marko Doda marko at lugola.net
Fri Oct 10 17:02:47 UTC 2014


Ок глуп сум, Алекс веројатно ќе отвори. Јас ќе се средам до утре и се
гледаме.

2014-10-10 17:49 GMT+02:00 Marko Doda <marko at lugola.net>:

> Јас можам да те замена, само клучот немам.
>
> 2014-10-09 20:38 GMT+02:00 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>
>> Здраво
>>
>> Треба да патувам во сабота па би сакал да замолам некој да ме замени.
>>
>> Однапред благодарам
>>
>> --
>> Misha Popovikj
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141010/7044e909/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list