[2s.mk-friends] замена за дежурство во сабота

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Oct 11 10:32:30 UTC 2014


Ќе дојдам и јас... ми се смени планот енивеј

2014-10-10 19:02 GMT+02:00 Marko Doda <marko at lugola.net>:
> Ок глуп сум, Алекс веројатно ќе отвори. Јас ќе се средам до утре и се
> гледаме.
>
> 2014-10-10 17:49 GMT+02:00 Marko Doda <marko at lugola.net>:
>>
>> Јас можам да те замена, само клучот немам.
>>
>> 2014-10-09 20:38 GMT+02:00 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>>>
>>> Здраво
>>>
>>> Треба да патувам во сабота па би сакал да замолам некој да ме замени.
>>>
>>> Однапред благодарам
>>>
>>> --
>>> Misha Popovikj
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Misha Popovikj


More information about the Ossm-members mailing list