[2s.mk-friends] 3Д принтер

Newk newkdukem at gmail.com
Fri Oct 17 22:38:27 UTC 2014


Здраво,

Дали некој може да ми каже, дали може да се испринта еден дел на 3Д
принтерот?
Знам дека имаше проблеми, но не сум сигурен сега што се дешава.

@ковач
Алекс вика дека е изместен некој сензор. Можеш да ми кажеш дали имаш време
деновиве да го ѕирнеме?

Поздрав,
Никола
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20141018/d93520c9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list