[2s.mk-friends] drupal meetup(s)

novica novica at on.net.mk
Thu Sep 11 08:58:11 UTC 2014


Можеби веќе видовте на

http://b10g.spodeli.org/2014/09/drupal-10914-19.html

дека вчера имаше друпал собир во КИКА.

Има желба меѓу луѓето ова да биде редовен настан - секоја среда од 19h,
па нека биде ова потсетник за дежурните.

Патем можеби од некои друпалци ќе добие КИКА и нови членови, па ќе се
олеснат маките со финансиите.

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list