[2s.mk-friends] drupal meetup(s)

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Sep 11 09:29:48 UTC 2014


+1

novica <novica at on.net.mk> wrote:

>
>Можеби веќе видовте на
>
>http://b10g.spodeli.org/2014/09/drupal-10914-19.html
>
>дека вчера имаше друпал собир во КИКА.
>
>Има желба меѓу луѓето ова да биде редовен настан - секоја среда од 19h,
>па нека биде ова потсетник за дежурните.
>
>Патем можеби од некои друпалци ќе добие КИКА и нови членови, па ќе се
>олеснат маките со финансиите.
>
>-- 
>ннвц
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at lists.softver.org.mk
>https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list