[2s.mk-friends] voda vo haklab

novica novica at on.net.mk
Sat Sep 13 20:48:24 UTC 2014


1. не знам дали сте забележале ѕидот од вецето кон ходнико е влажен.
веројатно нешто од некаде тече. би требало да се погледне пред да
настанат поголеми проблеми.

2. казанчето во веце не работи по default. треба да се чачка за полнење
и сл. иако ова не е некој проблем, сепак може да биде непријатно за луѓе
што не знаат и се најдат таму.


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list