[2s.mk-friends] Четврток Ruby meetup?

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Sep 22 07:19:06 UTC 2014


Хеј дечки,

Кој е дежурен неделава во Хаклаб? Листата на дежурства заклучно со 
предходната недела завршува:

https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства

Ако е слободен терминот во Четврток планираме Ruby meetup да правиме.

Фала,
д


More information about the Ossm-members mailing list