[2s.mk-friends] drupal meetup(s)

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue Sep 16 21:18:00 UTC 2014


Здраво,

Имаме ли некоја одредена тема за утре?

Ако не, предлагам да одиме со некоја воведна презентација за Drupal,
околу тоа како работи, како е организиран, неговото јадро, неговата
модуларност, инсталирањето додатоци, правење посебни дистрибуции и сл.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional (Graphic and Web Design)

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2014-09-11 11:29 GMT+02:00 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> +1
>
> novica <novica at on.net.mk> wrote:
>
>>
>>Можеби веќе видовте на
>>
>>http://b10g.spodeli.org/2014/09/drupal-10914-19.html
>>
>>дека вчера имаше друпал собир во КИКА.
>>
>>Има желба меѓу луѓето ова да биде редовен настан - секоја среда од 19h,
>>па нека биде ова потсетник за дежурните.
>>
>>Патем можеби од некои друпалци ќе добие КИКА и нови членови, па ќе се
>>олеснат маките со финансиите.
>>
>>--
>>ннвц
>>_______________________________________________
>>Ossm-members mailing list
>>Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list