[2s.mk-friends] Четврток Ruby meetup?

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Wed Sep 24 10:58:17 UTC 2014


2014-09-22 9:19 GMT+02:00 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
> Хеј дечки,
>
> Кој е дежурен неделава во Хаклаб? Листата на дежурства заклучно со
> предходната недела завршува:
>
> https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства
>
> Ако е слободен терминот во Четврток планираме Ruby meetup да правиме.

слободен е да.
пиши најава и стави ја да се објави денес околу 7 (да не ја пребрише
drupal најавата претходно)-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list