[2s.mk-friends] code for croatia

ivana dragsic unexploded.ordnances at gmail.com
Sat Aug 8 09:07:12 UTC 2015


драво другари,

една пријателка која работи на организација на open data youth camp во
хрватска ми пиша дека на кампот нема пријавено никој од маќедонија, па ако
има заинтересирани да се пријават што поскоро.  јас не знам каде да ја
раширам оваа информација освен кај вас, па ако има заинтересирани пишете
ми.

http://odbc.codeforcroatia.org/

поздрав
ивана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150808/c5e67169/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list