[2s.mk-friends] code for croatia

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Sun Aug 9 09:35:03 UTC 2015


метаморфозис се бави со опендата исто така,  можда и моф, не сум сигурен

2015-08-08 11:07 GMT+02:00 ivana dragsic <unexploded.ordnances at gmail.com>:

> драво другари,
>
> една пријателка која работи на организација на open data youth camp во
> хрватска ми пиша дека на кампот нема пријавено никој од маќедонија, па ако
> има заинтересирани да се пријават што поскоро.  јас не знам каде да ја
> раширам оваа информација освен кај вас, па ако има заинтересирани пишете
> ми.
>
> http://odbc.codeforcroatia.org/
>
> поздрав
> ивана
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
≠
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150809/be977010/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list