[2s.mk-friends] Тоа време во годината... 32C3

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Wed Dec 9 15:43:11 UTC 2015


Здраво,

Ќе дојдеме и јас и Дамјан Величковски, меѓутоа ќе седиме само од 27-ми до
30-ти декември. Би сакал заедно да бидеме сместени, но ако ептен е проблем
поради датумите, би оделе во посебно сместување.

ЗлаткоOn Tue, Dec 8, 2015 at 6:07 PM Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> + Елена ќе доаѓа.
>
> Значи : Ковач, Андреј, Висар, Елена и Јас - петорица. Друг ?
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics,
> Radio Engineering and Signal Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20151209/20c6a1a2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list