[2s.mk-friends] Prashanje / predlog

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Dec 15 19:21:14 UTC 2015


Хеј Калина,

Јас денес дојдов порано во хаклаб очекувајќи те, но не се појави никој. Сега дознав дека се сменила локацијата 
на курсот преку дечко кој што ќе го посетува твојот курс.

Не нѐ извести за тоа.

Pls don't do that :-)

bai~

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list