[2s.mk-friends] hacklab clenarina 2015

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Feb 3 10:44:44 UTC 2015


Да потсетам тие што мислат да платат членарина да го сторат тоа(*).

Во моментов ова е состојбата:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

2014 бевме во минус (собрани пари - пари за кирија) -2.770,00 денари
т.е за Хаклаб се потрошиле ~3к повеќе од што сме собрале за
кирија+данок.

2015 година сме во минус -23.132,00 денари. Баферот од 2смк се троши
брзо.


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
    Сметка: 210057088340110
    Банка: НЛБ Тутунска Скопје
    Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
    Цел на дознака: донација за проект КИКА

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list