[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Feb 23 11:45:31 UTC 2015


Здраво,

(не можам да го најдам оригиналниот тред)

Јас се пријавувам за ментор, можам да подучувам за python бекенд, веб
сервиси, бази на податоци (рел/нерел), скрејпинг, дата mining и
слично.


Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list