[2s.mk-friends] Проект: KIKA in space

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Jan 15 19:40:25 UTC 2015


Во сабота од 18:00 часот, ќе се состанеме во хаклаб за да направиме прелиминарен план за еден проект кој што 
го дискутираме на ИРЦ периодов.

Неготово вики, со сите информации досега е : https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/KIKA_in_space

Сите се добредојдени да присуствуваат, а ако се во можност и да допринесат за истиот.

~


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list