[2s.mk-friends] Состанок за хакатон // мобилни апликации за факултет // МОФ

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Wed Jan 21 11:37:37 UTC 2015


Денес (среда, 21.01) во 18:30ч. во Хаклаб ќе наминат претставници од МОФ,
имаат некаква идеја за хакатон па сакаат се договориме, дали сме
заинтересирани да учествуваме, менторираме и тн.

Јас ќе бидам таму, кој сака нека помине, ќе биде отворено.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150121/77e62323/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list