[2s.mk-friends] Дводневна тура на Пелистер, јули-август 2015

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jul 6 20:48:32 UTC 2015


Здраво,

Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер
наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и да
се бањаме во езерата. :)

Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би
ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,
колку што знам е скоро реновиран.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Ossm-members mailing list