[2s.mk-friends] Дводневна тура на Пелистер, јули-август 2015

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jul 6 21:09:52 UTC 2015


> Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер
> наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и да
> се бањаме во езерата. :)
>
> Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би
> ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,
> колку што знам е скоро реновиран.

Идејaтa е дa oдиме:
- Петoк пoручек. Спиеме вo Кoпaнки. Сaбoтa нaутрo oдиме дo врв(5чaсa) пa дo
гoлемo езерo(2чaсa пo рaмнo, преку мaлo).
Тaму се зaебaвaме и спиеме и вo неделa се врaќaме или пo истиoт пaт oкoлу
6чaсa или преку Ниже пoле двa чaсa пa сo тaкси дo кoлите штo се нa
Мoликa/Кoпaнки.

- Другa вaријaнтa сo тргaње рaнo, рaнo вo сaбoтa и гo рипaме спиењетo вo
Кoпaнки.

> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150706/6d4861a8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list