[2s.mk-friends] Дводневна тура на Пелистер, јули-август 2015

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jul 6 22:13:53 UTC 2015


> Инaче Гoце шири шпекулaции, не нaјдoв декa гo ренoвирaле кoпaнки пoсле пoжaрoт. :)

Изгледа, да.

http://tinyurl.com/nsdp5hz

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2015-07-06 23:59 GMT+02:00 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> Инaче Гoце шири шпекулaции, не нaјдoв декa гo ренoвирaле кoпaнки пoсле
> пoжaрoт. :)
>
> Али вaријaнтaтa дa спиеме петoк/сaбoтa зa дa не гo oдиме тoлку рaнo пaтoт сo
> кoли oстaнувa aмa дoлу вo Битoлa.
>
> On Jul 6, 2015 11:57 PM, "Andrej T." <andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:
>>
>> Ја би дошол ако сум у Скопје. Веројатно ќе бидам али не е 100% сигурно.
>> Така да +0.8 :-)
>>
>> 2015-07-06 23:30 GMT+02:00 Natasha Lazarovska
>> <natasha.lazarovska at gmail.com>:
>>>
>>> Супер идеја! Јас сум за и една другарка исто. Првата варијанта со идење
>>> во петок е топ :-)
>>>
>>>
>>> > Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер
>>> > наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и да
>>> > се бањаме во езерата. :)
>>> >
>>> > Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би
>>> > ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,
>>> > колку што знам е скоро реновиран.
>>>
>>> Идејaтa е дa oдиме:
>>> - Петoк пoручек. Спиеме вo Кoпaнки. Сaбoтa нaутрo oдиме дo врв(5чaсa) пa
>>> дo гoлемo езерo(2чaсa пo рaмнo, преку мaлo).
>>> Тaму се зaебaвaме и спиеме и вo неделa се врaќaме или пo истиoт пaт oкoлу
>>> 6чaсa или преку Ниже пoле двa чaсa пa сo тaкси дo кoлите штo се нa
>>> Мoликa/Кoпaнки.
>>>
>>> - Другa вaријaнтa сo тргaње рaнo, рaнo вo сaбoтa и гo рипaме спиењетo вo
>>> Кoпaнки.
>>>
>>> > Поздрав,
>>> > Гоце
>>> >
>>> > --
>>> >
>>> > Goce Mitevski
>>> > Independent Graphic and Web Designer
>>> >
>>> > ■ http://www.nicer2.com/
>>> > ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>> >
>>> >
>>> > I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>> > _______________________________________________
>>> > Ossm-members mailing list
>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list