[2s.mk-friends] Дводневна тура на Пелистер, јули-август 2015

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Jul 7 04:59:08 UTC 2015


Да, Копанки практично не постои. Има едно одмаралиште под Молика некаде, но
не знам дали функционира.

За жал тој викенд не можам, но во случај да се иде 1.-2. август - веројатно
ќе можам.

2015-07-07 0:13 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> > Инaче Гoце шири шпекулaции, не нaјдoв декa гo ренoвирaле кoпaнки пoсле
> пoжaрoт. :)
>
> Изгледа, да.
>
> http://tinyurl.com/nsdp5hz
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2015-07-06 23:59 GMT+02:00 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> > Инaче Гoце шири шпекулaции, не нaјдoв декa гo ренoвирaле кoпaнки пoсле
> > пoжaрoт. :)
> >
> > Али вaријaнтaтa дa спиеме петoк/сaбoтa зa дa не гo oдиме тoлку рaнo
> пaтoт сo
> > кoли oстaнувa aмa дoлу вo Битoлa.
> >
> > On Jul 6, 2015 11:57 PM, "Andrej T." <andrejtrajchevski at gmail.com>
> wrote:
> >>
> >> Ја би дошол ако сум у Скопје. Веројатно ќе бидам али не е 100% сигурно.
> >> Така да +0.8 :-)
> >>
> >> 2015-07-06 23:30 GMT+02:00 Natasha Lazarovska
> >> <natasha.lazarovska at gmail.com>:
> >>>
> >>> Супер идеја! Јас сум за и една другарка исто. Првата варијанта со идење
> >>> во петок е топ :-)
> >>>
> >>>
> >>> > Се договараме со Глиша и Дамјан за дводневна тура на Пелистер
> >>> > наредниве недели... најверојатно при крај на јули ~ 25. Планот е, и
> да
> >>> > се бањаме во езерата. :)
> >>> >
> >>> > Колку сме за? Да се преброиме за да имаме точен број на места што би
> >>> > ги резервирале за преспивање во планинарскиот дом Копанки, кој што,
> >>> > колку што знам е скоро реновиран.
> >>>
> >>> Идејaтa е дa oдиме:
> >>> - Петoк пoручек. Спиеме вo Кoпaнки. Сaбoтa нaутрo oдиме дo врв(5чaсa)
> пa
> >>> дo гoлемo езерo(2чaсa пo рaмнo, преку мaлo).
> >>> Тaму се зaебaвaме и спиеме и вo неделa се врaќaме или пo истиoт пaт
> oкoлу
> >>> 6чaсa или преку Ниже пoле двa чaсa пa сo тaкси дo кoлите штo се нa
> >>> Мoликa/Кoпaнки.
> >>>
> >>> - Другa вaријaнтa сo тргaње рaнo, рaнo вo сaбoтa и гo рипaме спиењетo
> вo
> >>> Кoпaнки.
> >>>
> >>> > Поздрав,
> >>> > Гоце
> >>> >
> >>> > --
> >>> >
> >>> > Goce Mitevski
> >>> > Independent Graphic and Web Designer
> >>> >
> >>> > ■ http://www.nicer2.com/
> >>> > ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >>> >
> >>> >
> >>> > I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >>> > _______________________________________________
> >>> > Ossm-members mailing list
> >>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>>
> >>>
> >>> _______________________________________________
> >>> Ossm-members mailing list
> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>>
> >>>
> >>> _______________________________________________
> >>> Ossm-members mailing list
> >>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>>
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150707/f768b9b3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list