[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Jun 1 07:17:23 UTC 2015


Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
доорганизирам смештај и место.
2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Хелоу,
>
> мислам дека малце касниме со ова.
> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на листата
> на НСНД.
> Првиот или вториот викенд од јуни?
>
> Поздрав,
> Јованка
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150601/74e1df89/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list