[2s.mk-friends] НСНД Струга

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Jun 1 07:50:00 UTC 2015


> Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да доорганизирам смештај и место.

Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа на НСНД.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
> доорганизирам смештај и место.
>
>
>
>
>
> 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>
>> Хелоу,
>>
>> мислам дека малце касниме со ова.
>> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на листата
>> на НСНД.
>> Првиот или вториот викенд од јуни?
>>
>> Поздрав,
>> Јованка
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list