[2s.mk-friends] Покана за учество/менторство на хакатон

Natalija Najdova natalija.najdova at gmail.com
Mon Jun 8 13:18:00 UTC 2015


Здраво дечки,

Дел од вас и лично познавам, за другиот дел, јас сум Наталија Најдова, да
речеме вработена во ФИНКИ инаку ентузијаст за слободен софтвер и за
граѓански активизам од различни области.
Меилов е по сугестија на Ана Рис, да ве поканам да учестувате како учесници
или ментори на хакатон кој ќе се одржи 26-28 јуни на ФИНКИ. Пријавувањето е
на hackathon.socialinnovation.mk а за било какви прашања слободно
контактирајте ме мене.

Поздрав и се читкаме,

-- 
Natalija Najdova

---------------------------------------------
Faculty of Computer Science and Engineering - Skopje
---------------------------------------------
mob. +389 75 75 65 35
---------------------------------------------
skype: natalija.najdova
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150608/163763d2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list