[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri Jun 12 11:44:27 UTC 2015


Локацијата ќе е основно училиште Браќа Миладиновци
<https://www.google.mk/maps/place/Jovo+Stefanoski+-+Rile+4,+Struga+6330/@41.1749509,20.6847567,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x1350e71468f1651d:0x6fa566b096d368b9?hl=en>2015-06-11 19:08 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Промена на планот.
>
> Смештајот ќе е во близина на пазарот, кај црквата. Цената е 6 евра од
> вечер.
> Доколку некој стигне, а јас не сум таму барајте го Ненад на 070522679, и
> ќе ве пречека.
>
> Најверојатно настанот ќе е во просториите на ФОН универзитетот во Струга.
> Но за ова морам да потврдам утре. Бекап планот е основното школо.
>
> Ај кажете кој ќе оди со кола и дали ќе има место?
>
> Поздрав,
> Јованка
>
>
>
> 2015-06-08 13:38 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
> :
>
>> Смештајот ќе е во близина на женска плажа.
>> Има апартмани за 4ца и за 2ца.
>> Цената на тие за 4ца е 1800, а за 2ца е 1200 ден.
>>
>> Ќе пратам мапа до после.
>>
>> Поздрав,
>> Јованка
>>
>>
>>
>> 2015-06-06 15:10 GMT+00:00 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>:
>>
>>> +4
>>> On Jun 1, 2015 2:44 PM, "Ana Risteska" <a.risteska at gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Јас во недела од сабајле ќе дојдам, смештај не ми треба.
>>>>
>>>> 2015-06-01 10:00 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>
>>>>> Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти
>>>>>
>>>>> Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на
>>>>> луѓе на кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро
>>>>> во текот на денов да знам некоја бројка.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>>>>>
>>>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>>>> доорганизирам смештај и место.
>>>>>>
>>>>>> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа
>>>>>> на НСНД.
>>>>>>
>>>>>> Поздрав,
>>>>>> Гоце
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>>
>>>>>> Goce Mitevski
>>>>>> Independent Graphic and Web Designer
>>>>>>
>>>>>>http://www.nicer2.com/
>>>>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
>>>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>>>> > доорганизирам смештај и место.
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <
>>>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>>> >>
>>>>>> >> Хелоу,
>>>>>> >>
>>>>>> >> мислам дека малце касниме со ова.
>>>>>> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на
>>>>>> листата
>>>>>> >> на НСНД.
>>>>>> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
>>>>>> >>
>>>>>> >> Поздрав,
>>>>>> >> Јованка
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> > _______________________________________________
>>>>>> > Ossm-members mailing list
>>>>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>> >
>>>>>> _______________________________________________
>>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150612/a31b9b06/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list