[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu Jun 11 19:08:09 UTC 2015


Промена на планот.

Смештајот ќе е во близина на пазарот, кај црквата. Цената е 6 евра од вечер.
Доколку некој стигне, а јас не сум таму барајте го Ненад на 070522679, и ќе
ве пречека.

Најверојатно настанот ќе е во просториите на ФОН универзитетот во Струга.
Но за ова морам да потврдам утре. Бекап планот е основното школо.

Ај кажете кој ќе оди со кола и дали ќе има место?

Поздрав,
Јованка2015-06-08 13:38 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Смештајот ќе е во близина на женска плажа.
> Има апартмани за 4ца и за 2ца.
> Цената на тие за 4ца е 1800, а за 2ца е 1200 ден.
>
> Ќе пратам мапа до после.
>
> Поздрав,
> Јованка
>
>
>
> 2015-06-06 15:10 GMT+00:00 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>:
>
>> +4
>> On Jun 1, 2015 2:44 PM, "Ana Risteska" <a.risteska at gmail.com> wrote:
>>
>>> Јас во недела од сабајле ќе дојдам, смештај не ми треба.
>>>
>>> 2015-06-01 10:00 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>
>>>> Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти
>>>>
>>>> Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на
>>>> луѓе на кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро
>>>> во текот на денов да знам некоја бројка.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> 2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>>>>
>>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>>> доорганизирам смештај и место.
>>>>>
>>>>> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа
>>>>> на НСНД.
>>>>>
>>>>> Поздрав,
>>>>> Гоце
>>>>>
>>>>> --
>>>>>
>>>>> Goce Mitevski
>>>>> Independent Graphic and Web Designer
>>>>>
>>>>>http://www.nicer2.com/
>>>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>>>
>>>>>
>>>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
>>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>>> > доорганизирам смештај и место.
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <
>>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>>> >>
>>>>> >> Хелоу,
>>>>> >>
>>>>> >> мислам дека малце касниме со ова.
>>>>> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на
>>>>> листата
>>>>> >> на НСНД.
>>>>> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
>>>>> >>
>>>>> >> Поздрав,
>>>>> >> Јованка
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> >
>>>>> > _______________________________________________
>>>>> > Ossm-members mailing list
>>>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>> >
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150611/e6415ab3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list