[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Tue Mar 3 16:34:37 UTC 2015


Ова ми стигна сега


> Здраво здраво,
> по прегледаните апликации кои ги испративте, ви пишувам да ве известам
> дека вашите тимови се примени да учествуваат на студентскиот хакатон кој ќе
> се одржи овој викенд (7-8ми март) во просториите на МОФ.
> Така, вашите тимови, заедно со уште десет други ќе програмираат апликации
> за подобро високо образование во Македонија. Натпреварот ќе се одвива под
> менторство на 10 ментори од Хаклаб КИКА.
> 1. Агенда
> Хакатонот ќе започне во сабота, во утринските часови, а ќе заврши со
> прогласување на победничкиот тим во недела во вечерните часови. Утре ќе ви
> ја испратам  агендата.
> 2. Оброци
> Би сакала да ве замолам еден од вашите тимови да ми испрати листа какви
> оброци сакаат членовите на тимовите (вегетаријански/невегетаријански), за
> да можеме да имаме увид каква храна да донесеме.
> 3. Пред хакатон дружба
> Ќе правиме неформална собиранка овој четврток (5март) во 20 часот,во MAD
> кујна, блиску Ленинова (меѓу Кала и Круг). Би било кул да дојдете, и да
> запознаете дел од луѓето од МОФ и Хаклаб, и да си подискутираме за идеите
> за апликациите и слично.
> Ве молам пишете ми кој ќе доаѓа (може ова да го стори еден од тимот, да
> пише колку луѓе ќе доаѓаат од тимот), за да знаеме колку места да
> планираме.
> 4. Контакт за информации
> За прашања во врска со програмирање и компјутерски програми, слободно може
> да го контактирате Андреј од КИКА (andrejtrajchevski at gmail.com). Во врска
> со логистички прашања (простор, храна, локација), пишувајте на овој маил (
> policy at mof.org.mk).
> 5. Промена на број на тимови/членови
> Многу би ни значело ако навремено не известите доколку откаже некој член
> на вашиот тим, или доколку вашиот тим сака да откаже учество. Ова ни значи
> во поглед на логистичкото планирање на хакатонот.
> Голем поздрав,
> Сандра Живковиќ
> Проектен координатор во Младински образовен форум


2015-03-03 13:35 GMT+01:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Маичка L.
> И јадам месо.
>
> 2015-03-03 10:49 GMT+01:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>
>> Маичка - ако е машки модел S, ако е женски L.
>> Јадам месо.
>>
>> 2015-03-03 10:44 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:
>>
>>> - зависи од калапот, но најчесто L се погаѓа
>>> - месо месо, како тргнало уште малце и вегетеријанци
>>>
>>> --
>>> Се читаме (Se chitame).
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150303/84cd8298/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list