[2s.mk-friends] WikiFem 2015

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Mar 3 19:11:00 UTC 2015


2015-03-03 17:23 GMT+01:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:

> Ве молам пишете мислење за било која од варијантите за тоа дали би ни
> помогнале со инфраструктура во МКЦ (најдобра варијанта)
> или со простор и инфраструктура во хаклаб (ако е слободен) или за ниедна.

Wimax-от afaik е во Хаклаб и последен пат на автономна зона пред три
недели работеше.

Исто и проекторот и другата подвижна инфраструктура.

За во МОФ на Хакатонот мислам дека нема да треба ништо од тоа освен
продужни ваљда? Андреј?

А за во Хаклаб да правите било што ваљда е јасно дека може било кога
плус таму веќе има сѐ. :)

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list