[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

jovanka.gulicoska at gmail.com jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Mar 4 14:28:36 UTC 2015


јас ќе дојдам—
Sent from Mailbox

On Wed, Mar 4, 2015 at 3:11 PM, Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
wrote:

> кој ќе доаѓа утре на средбата ментори - студенти? не е обавезно, али
> пожелно е сите ментори да дојдат, да се координираме
> 2015-03-03 17:34 GMT+01:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>> Ова ми стигна сега
>>
>>
>>> Здраво здраво,
>>> по прегледаните апликации кои ги испративте, ви пишувам да ве известам
>>> дека вашите тимови се примени да учествуваат на студентскиот хакатон кој ќе
>>> се одржи овој викенд (7-8ми март) во просториите на МОФ.
>>> Така, вашите тимови, заедно со уште десет други ќе програмираат апликации
>>> за подобро високо образование во Македонија. Натпреварот ќе се одвива под
>>> менторство на 10 ментори од Хаклаб КИКА.
>>> 1. Агенда
>>> Хакатонот ќе започне во сабота, во утринските часови, а ќе заврши со
>>> прогласување на победничкиот тим во недела во вечерните часови. Утре ќе ви
>>> ја испратам  агендата.
>>> 2. Оброци
>>> Би сакала да ве замолам еден од вашите тимови да ми испрати листа какви
>>> оброци сакаат членовите на тимовите (вегетаријански/невегетаријански), за
>>> да можеме да имаме увид каква храна да донесеме.
>>> 3. Пред хакатон дружба
>>> Ќе правиме неформална собиранка овој четврток (5март) во 20 часот,во MAD
>>> кујна, блиску Ленинова (меѓу Кала и Круг). Би било кул да дојдете, и да
>>> запознаете дел од луѓето од МОФ и Хаклаб, и да си подискутираме за идеите
>>> за апликациите и слично.
>>> Ве молам пишете ми кој ќе доаѓа (може ова да го стори еден од тимот, да
>>> пише колку луѓе ќе доаѓаат од тимот), за да знаеме колку места да
>>> планираме.
>>> 4. Контакт за информации
>>> За прашања во врска со програмирање и компјутерски програми, слободно
>>> може да го контактирате Андреј од КИКА (andrejtrajchevski at gmail.com). Во
>>> врска со логистички прашања (простор, храна, локација), пишувајте на овој
>>> маил (policy at mof.org.mk).
>>> 5. Промена на број на тимови/членови
>>> Многу би ни значело ако навремено не известите доколку откаже некој член
>>> на вашиот тим, или доколку вашиот тим сака да откаже учество. Ова ни значи
>>> во поглед на логистичкото планирање на хакатонот.
>>> Голем поздрав,
>>> Сандра Живковиќ
>>> Проектен координатор во Младински образовен форум
>>
>>
>> 2015-03-03 13:35 GMT+01:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>> :
>>
>>> Маичка L.
>>> И јадам месо.
>>>
>>> 2015-03-03 10:49 GMT+01:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>>>
>>>> Маичка - ако е машки модел S, ако е женски L.
>>>> Јадам месо.
>>>>
>>>> 2015-03-03 10:44 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:
>>>>
>>>>> - зависи од калапот, но најчесто L се погаѓа
>>>>> - месо месо, како тргнало уште малце и вегетеријанци
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Се читаме (Se chitame).
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
> -- 
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150304/8c06d5ed/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list