[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Mar 6 18:56:44 UTC 2015


Исто, кој сака да збори (од менторите) нека каже. Ако имате некоја стара,
спремна презентација на пример, да попуниме време

2015-03-06 19:54 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:

>
> мојата агенда е да се појавам, па ми треба точно време и место
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150306/a2307c15/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list