[2s.mk-friends] Студентски хакатон „Програмирај за подобро високо образование“

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Mar 6 18:55:38 UTC 2015


On Fri, Mar 6, 2015 at 7:52 PM, Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>
wrote:

> Која е агендата за утре?


ова стигна пред малце. освен ова ќе има неформални презентации во тек на
денот, кој сака да одмара, да може да слуша. бар тоа последно го зборевме
на ирц

*Сабота (07.03)*

*9 ч.* Официјално отварање на хакатонот и претставување на менторите
*10 ч. *Старт на хакатонот
*14 ч.* Ручек
*20 ч.* Вечера
*1 ч. по полноќ* Доцна вечера


*Недела (08.03)*
*9 ч.*    Појадок
*13 ч.*   Ручек
*17-18.30 ч. *Презентација на изработените апликации
*19 ч.*   Вечера
*19.30 ч.* Прогласување на најдобар тим на хакатонот


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150306/9c07e96d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list