[2s.mk-friends] Средување на дворчето во ХЛ

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sun Mar 29 12:34:00 UTC 2015


Како што знаете, доаѓа пролет. Еве веќе еден саат времето нѝ украде. Да не дозволиме времето да нѝ го укради и 
дворот во Хаклаб.

Затоа предлагам, следниот викенд (4ти и 5ти), да земеме да го средиме дворчето во хаклаб и да посадиме нешто 
интересно во него. Глиша спомна шери-томато, јас ќе пробам да обезбедам мини-борчиња.

Ќе ни треба мотика, по можност лопата и некаков начин за сечење на трева (ножици ко што тие Њук што ги донесе 
еднаш, или нешто друго). Тоа го немаме во хаклаб, па доколку некој го има, нека донесе.

ktnxbai.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list