[2s.mk-friends] Средување на дворчето во ХЛ

Newk newkdukem at gmail.com
Sun Mar 29 12:50:20 UTC 2015


+1
И ќе ги донесам ножиците :D

2015-03-29 14:34 GMT+02:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:

> Како што знаете, доаѓа пролет. Еве веќе еден саат времето нѝ украде. Да не
> дозволиме времето да нѝ го укради и дворот во Хаклаб.
>
> Затоа предлагам, следниот викенд (4ти и 5ти), да земеме да го средиме
> дворчето во хаклаб и да посадиме нешто интересно во него. Глиша спомна
> шери-томато, јас ќе пробам да обезбедам мини-борчиња.
>
> Ќе ни треба мотика, по можност лопата и некаков начин за сечење на трева
> (ножици ко што тие Њук што ги донесе еднаш, или нешто друго). Тоа го немаме
> во хаклаб, па доколку некој го има, нека донесе.
>
> ktnxbai.
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150329/0c3e8084/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list