[2s.mk-friends] Греење зимава

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Oct 8 15:06:15 UTC 2015


Дали може да размислиме за некое поефикасно греење во рандом собата за зимава ? Лани се греевме со панел од 
1.5kW + греалката од Шпион и плаќавме 8к+ денари сметки за струја. Дали има некои други опции ? Да разгледаме 
некоја клима што грее (на старо) ?

~

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list