[2s.mk-friends] Греење зимава

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Oct 10 23:39:12 UTC 2015


2015-10-08 17:06 GMT+02:00 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:

> Дали може да размислиме за некое поефикасно греење во рандом собата за
> зимава


Пред малку во живо ми спомна за купување клима со инвертор, на старо, за
стотина евра. Мене тоа ми звучи како океј опција (да пресметаме колку
струја би штеделе и кога би ја исплатиле.)

Исто така, ако ставаме треба да им кажеме на газдите.


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20151011/87a4b493/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list