[2s.mk-friends] Rapture

Newk newkdukem at gmail.com
Wed Sep 9 14:29:30 UTC 2015


Здраво дечки,

Сакам да прашам: дали може да се позајмам со Rapture на неколку месеци?
Работам на проект кој бара рам, а мојот домашен компјутер нема можности да
го надградам. Па доколку може да се користам додека надежно земам нов.
Инаку ако не се лажам Rapture не е во употреба со години. И доколку ми
допуштите да се земам привремено, ветувам ќе го вратам во првобитната
состојба. Дополнително нудам да му додадам процесор кој има "Intel
Virtualization Technology" и дополнителен рам, со цел да може подобро да се
искористи како сервер во иднина.

Поздрав,
Никола
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150909/059f12f9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list