[2s.mk-friends] Rapture

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Sep 10 00:37:39 UTC 2015


Земи го, не се користи и онака

2015-09-09 16:29 GMT+02:00 Newk <newkdukem at gmail.com>:

> Здраво дечки,
>
> Сакам да прашам: дали може да се позајмам со Rapture на неколку месеци?
> Работам на проект кој бара рам, а мојот домашен компјутер нема можности да
> го надградам. Па доколку може да се користам додека надежно земам нов.
> Инаку ако не се лажам Rapture не е во употреба со години. И доколку ми
> допуштите да се земам привремено, ветувам ќе го вратам во првобитната
> состојба. Дополнително нудам да му додадам процесор кој има "Intel
> Virtualization Technology" и дополнителен рам, со цел да може подобро да
> се искористи како сервер во иднина.
>
> Поздрав,
> Никола
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150910/14b7c8ad/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list