[2s.mk-friends] Front-end средба

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Sep 17 08:25:02 UTC 2015


2015-09-17 10:20 GMT+02:00 Azder <azhder at gmail.com>:

> доволно е 4? за колку време разговараме? 4 x 30 минути max?
>

Да, мислам дека е доволно. А време - да, макс 30 мин сосе дискусија е ок
мислам.


>
> 2015-09-17 10:18 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>
>> Темите на кои што би се зборувало:
>> http://piratepad.net/yyU20gfYrf
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> --
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Graphic and Web Designer
>>
>>http://www.nicer2.com/
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2015-09-17 10:15 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
>> > Здраво,
>> >
>> > постои интерес за средба и презентации на темата ^^ од луѓе што тоа
>> работат
>> > и се интересираат.
>> > Вторник е обично ден без редовен настан во хаклаб, па би сакале да се
>> > собереме таму на 6. октомври.
>> > Ќе има и објава на блог со детали за агенда и час.
>> >
>> > Добредојдени се сите заинтересирани.
>> >
>> > Поздрав,
>> > Ана
>> >
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>> >
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> Се читаме (Se chitame).
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150917/7cab18c3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list