[2s.mk-friends] Front-end средба

Azder azhder at gmail.com
Thu Sep 17 08:20:14 UTC 2015


доволно е 4? за колку време разговараме? 4 x 30 минути max?

2015-09-17 10:18 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> Темите на кои што би се зборувало:
> http://piratepad.net/yyU20gfYrf
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2015-09-17 10:15 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> > Здраво,
> >
> > постои интерес за средба и презентации на темата ^^ од луѓе што тоа
> работат
> > и се интересираат.
> > Вторник е обично ден без редовен настан во хаклаб, па би сакале да се
> > собереме таму на 6. октомври.
> > Ќе има и објава на блог со детали за агенда и час.
> >
> > Добредојдени се сите заинтересирани.
> >
> > Поздрав,
> > Ана
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150917/1a0b3bdb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list