[2s.mk-friends] Подобрување на проверка на правопис во Firefox/OpenOffice

Димитриј Мијоски dmjpp at hotmail.com
Fri Apr 1 20:54:37 UTC 2016


Во ред тогаш, да направиме еден репозиториум на гитхаб и таму ќе ја правиме работата, и документи и упатства за работа и главната работа. Со тек на време ќе приклучуваме луѓе таму.

-----Original Message-----
From: Ossm-members [mailto:ossm-members-bounces at lists.softver.org.mk] On Behalf Of Goce Mitevski
Sent: Thursday, March 31, 2016 1:34 PM
To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Subject: Re: [2s.mk-friends] Подобрување на проверка на правопис во Firefox/OpenOffice

Здраво Димитриј,

Ја поздравувам иницијативата и колку можел би помогнал.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevskiMore information about the Ossm-members mailing list