[2s.mk-friends] Проверка на правопис на македонски со Hunspell

Димитриј Мијоски dmjpp at hotmail.com
Sun Apr 3 22:14:51 UTC 2016


Здраво до сите,

ќе почнам нова тема за ова. Еве почнав со работа до некаде https://github.com/dimztimz/hunspell-mk 
Мислам дека следна фаза е да се најдат луѓе. Засега сите од овде што се заинтересирани нека ми пратат сметка од Гитхаб за да ги додадам на проектот.

Димитриј.


More information about the Ossm-members mailing list