[2s.mk-friends] "Hackaday Conference" / Белград, 9-ти април

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Wed Apr 6 08:40:20 UTC 2016


Уште едно потсетување, кој планира да доаѓа на Хекадеј нека се пријави
тука. Исто, кој има кола нека пише колку слободни места / ден за одење и
враќање.

2016-03-21 9:57 GMT+01:00 Miki Jankov <mijal.jane at gmail.com>:

> Може да поминам некој ден до хаклаб да се договориме за
> Hackaday конференцијата?
>
> Поздрав Мики
>
> 2016-02-13 11:12 GMT+01:00 Miki Jankov <mijal.jane at gmail.com>:
>
>> Земено
>>
>> 2016-02-12 10:15 GMT+01:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>
>>>
>>> 2016-02-12 10:06 GMT+01:00 Miki Jankov <mijal.jane at gmail.com>:
>>>
>>>> Купивте карти?
>>>
>>>
>>> Купив синоќа, ама те забораив. :-( Сори.
>>>
>>> Можеш да земеш сам? Од хаклаб сме собрани 6 души до сега мислам.
>>>
>>>
>>> --
>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> -----------------------------------
>> Мики Јанков   484/2006
>> mijal.jane at gmail.com
>> mijal_jane at yahoo.com
>> 078 28 12 87
>>
>
>
>
> --
> -----------------------------------
> Мики Јанков   484/2006
> mijal.jane at gmail.com
> mijal_jane at yahoo.com
> 078 28 12 87
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160406/9376acf6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list