[2s.mk-friends] Следна средба во хаклаб?

Димитриј Мијоски dmjpp at hotmail.com
Mon Apr 4 21:53:17 UTC 2016


Здраво до сите пак,

Во нова тема да си прашам, кога би можел да се видам со некои членови од Слободен софтвер кои се запознаени со минатата работа на организацијава.
Нели, за тоа новото проектче, ме интересира што се случуваше во времето пред 10-тина години кога имаше поголема еуфорија околу „слободен софтвер“, па се случуваа тие преведувачките маратони и ред други работи.

Поздрав,
Димитриј.


More information about the Ossm-members mailing list