[2s.mk-friends] "Hackaday Conference" / Белград, 9-ти април

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Apr 8 15:39:29 UTC 2016


+381 64 1204077 ми е бројот, јавете ако ви се праи нешто, или ако сакате у хостел одете, кажете дека сте од 7 македонци у 2 соби резервацијата :)

On 08.04.2016 17:24, Dejan Angelov wrote:
> Jas i Bosko sme veke vo Belgrad
> On Apr 8, 2016 11:47, "Damjan Georgievski" <gdamjan at gmail.com> wrote:
> 
>> Дејан и Бошко да стапат во контакт со Мики за превоз
>>
>> 2016-02-08 16:32 GMT+01:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>> Сестри и брача, за два месеци во Белград ќе се одржи "Hackaday
>> Conference",
>>> настан на кој ќе има предавања за хардвер, ќе има workshops и тн.
>>>
>>> Инфо и карти има тука:
>>> https://www.eventbrite.com/e/hackaday-belgrade-tickets-21409115240
>>>
>>> Кој планира да доаѓа, нека се пише тука: http://piratepad.net/hackadayBg
>>>
>>> За ден-два ќе купуваме карти, така да сторете го тоа набрзо. :-)
>>>
>>> --
>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> damjan
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


-- 
vladan


More information about the Ossm-members mailing list