[2s.mk-friends] hakerski raboti

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Thu Aug 4 13:25:38 UTC 2016


Уште една информација која можеби би била интересна за некој

Фирма која работи за Австралиски пазар, бара некој што би изработувал
ботови кои пробуваат да субмитираат содржина по сајтови. Звучи нелегално,
ама во конкретниов случај не е. Ако има некој заинтересиран може да ме
контактира за да му препратам контакт. Би требало добро да е платено.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160804/36cbd5bd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list