[2s.mk-friends] Активизам за слободен софтвер, каде е?

Kiril Vangelovski k.vangelovski at gmail.com
Tue Aug 16 20:38:59 UTC 2016


Здраво,

Може да предложам локализација на Odoo <https://github.com/odoo/odoo>, 
веб платформа и сет од бизнис апликации.
Работам повеќе од 2 години со истата па доколку има интерес за ваков 
проект радо би се вклучил и би споделил што знам.

Поздрав,
Кирил
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160816/176dad8a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list